Arredores
Logótipo de LaRocco's Pizzeria Westchester

Horário de funcionamento

Segunda-feira
11:00 - 20:00
Terça-feira
11:00 - 20:00
Quarta-feira
11:00 - 20:00
Quinta-feira
11:00 - 20:00
Sexta-feira
11:00 - 20:00
Sábado
11:00 - 20:00
Domingo
11:00 - 20:00

Modificar dados para esta entrada

Opções para alterar os seus dados

Die Seite "LaRocco's Pizzeria Westchester" é gerido por uma agência.Contacte o seu parceiro de agência para atualizar o conteúdo.

Esta entrada é mantida por:

LaRocco's Pizzeria Westchester Restaurantes

8806 S Sepulveda Blvd
90045 Westchester

Descrição

A lot of the recipes come from Mama LaRocco, who was born in Sicily and came to the US in 1922. Paul LaRocco was born in Little Italy, New York City, and was brought up in Brooklyn, where he learned the secret to making the finest dough around, a time-honored recipe for thin-crust Neapolitan perfected over the years. It is not frozen but made on the spot, and if you take a trip to LaRocco’s, you can watch as we hurl it to the ceiling.

Paul has brought the New York secret to California, and at LaRocco’s, you can taste the difference! Every pizza we make is stone baked to perfection for that true authentic flavor! As for the sauce, Paul uses his grandmother’s recipe, made on-site, and worth simply walking in the door for the smell. (No charge to smell!)

0 Comentários

Avaliar diretamente como convidado ou Iniciar sessão
A sua avaliação:
Se escrever um comentário como convidado, ser-lhe-á enviado um e-mail no qual poderá ativar o comentário.
O comentário só será visível no nosso sítio depois de ter sido ativado.
US

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Todos os nomes de marcas e marcas comerciais são propriedade dos respectivos proprietários. Todas as informações sem garantia. Estado 02.07.2024 01:50:51

UP

Escolha o seu país e a sua língua